۱۳۹۹ پنج شنبه ۹ بهمن
FA
دانشگاه اصفهان
رونمایی از میز همکاری دانشگاه اصفهان و شرکت بهیار صنعت سپاهان
میز همکاری دانشگاه اصفهان و شرکت بهیار صنعت سپاهان باحضور دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه و مدیر پژوهشی دانشگاه رونمایی شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews پیرو امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه اصفهان و شرکت بهیار صنعت سپاهان، جلسه ای در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه تشکیل شد و در آن، در خصوص پیش نویس قراردادهای حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری تبادل نظر و جمع بندی صورت گرفت.

بر اساس اعلام دکتر آرش شاهین مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، حداقل میزان حمایت شرکت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری به ترتیب 500 میلیون ریال و 1 میلیارد ریال خواهد بود........

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
تاریخ:
1399/10/15